Bilreklame

Bilindpakninger i hele Nordsjælland

Bilreklame

Gør din virksomhed synlig på vejene

Bilreklamer kan ses som en form for visitkort. Med alt fra logo og slogan til kontaktoplysninger på din bil bliver din virksomhed synlig, hvorend du kører. Det er billigt og effektivt, og viser samtidig professionalisme overfor dine nuværende kunder.

Vi har over 25 års erfaring med bilreklamer, og er desuden eksperter på området. Med et hav af tilfredse kunder bag os og god fagviden skræddersyr vi altid løsningerne til netop din forretning. Hvad enten du er håndværker, bilforhandler eller noget helt tredje, er vi friske på at klare opgaven.

En god investering

Vi er af den overbevisning, at de bedste løsninger kommer gennem et godt samarbejde. Derfor lægger vi stor vægt på kommunikationen med dig, og sørger for at holde dig underrettet gennem hele projektet.

Med en bred vifte af kompetencer og mange opgaver bag os har vi prøvet kræfter med næsten alle typer bilreklamer. Om det er varevogne, trailere, flådebiler, lastbiler eller andet, der skal indpakkes, kan du trygt overlade opgaven til os.

Bilreklamer kan være en rigtigt god investering i din forretning. Vores bilindpakning holder ofte i mere 5 år. Det sikrer vi gennem præcist håndværk med nogle af markedets bedste materialer. Desuden oplever vi, at de fleste skifter køretøjet ud, før indpakningen trænger til at blive skiftet eller fornyet. Fordeler man prisen på en bilreklame ud over eksempelvis 5 år, når man altså ud til rigtig mange potentielle kunder for meget få penge.

Kontakt os for et tilbud

Overvejer du at få lavet bilreklamer til din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte Trio Skilte. Vi er altid friske på at vende ideer med dig, inden vi går i gang med projektet. Vores løsninger skræddersyes altid til netop din virksomhed.

Fang os på telefon 48 79 22 25, e-mail mail@trioskilte.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi straks tilbage med svar på dine spørgsmål samt et helt uforpligtende tilbud.